1

Bozen Cosmetics - Srbija

Čaj od ljubičastih algi
Čaj od ljubičastih algi
Wonder Glove
Wonder Glove
Turbo Šlank Mega
Turbo Šlank Mega
Anticelulit gel
Anticelulit gel

Za sportiste

Sportisti ovim programom mogu nadognaditi izgubljene minerale i vitamine, očistiti, opustiti i nahraniti svoju kožu i telo nakon napornih svakodnevnih treninga.

Šampon 4 u 1

El. pošta Štampa PDF

sampon 4u1

 

Lepa kosa je jedan od najvećih darova prirode.
Da bi ona zadržala zdrav izgled potrebno je da je redovno negujemo, koristeći prave šampone i regeneratore.
Zbog toga je i prednost ovog proizvoda jer u svom sastavu sadrži i šampon i regenerator.

Opširnije...

Body Milk

El. pošta Štampa PDF

bodymilk

 

Uz današnji način života i zagađeno okruženje koža celog tela trpi loše uticaje, te zbog toga kožu treba negovati svaki dan. Samo tako imaćete svežu i zdravu kožu. Ovaj body milk je izuzetno blagotvorna i mirisna emulzija za negu kože tela. U svom sastavu pored algi i morskih ekstrakata sadrži i vitamin E te je stoga pogodno za negu i regeneraciju normalne, masne, i pre svega suve kože. To je bogato mleko koje se brzo upija i nadoknađuje vašoj koži vlagu koja joj nedostaje.Naneto na kožu ovo mleko formira tanak, nevidljiv fil koji koži daje glatkoću i sprečava gubitak vlage. Na taj način koža ostaje čvrsta, gipka i elastična. Naneto posle tuširanja ostavlja fantastičnu mirisnu notu i ultra nežni osećaj mekoće i sjaja.

Opširnije...

Shower gel

El. pošta Štampa PDF

showergel

 

Tuširanje se često smatra samo delom svakodnevne nege tela. Ali, ono može biti i mnogo više-radosno iskustvo, divan način opuštanja, uživanje pre spavanja ili sredstvo za podizanje raspoloženja. U udobnosti svoga doma možete da uživate u svim blagodetima ovog shower gela obogaćenog algama i morskim ekstraktima, što koži daje satenski izgled, mekoću i miris.Bogata pena koja nastaje prilikom tuširanja daje posebnu prijatnost prilikom masaže. Zbog toga će ovaj gel suptilnog mirisa pretvoriti obično kupanje u luksuzni tretman.

Opširnije...

Body scrub

El. pošta Štampa PDF

bodyScrub

 

Redovna nega tela jednako je važna kao i redovna nega lica, zato nikada nije prekasno, niti prerano da počnete da negujete svoje telo. Redovna pažnja i upotreba odgovarajućih preparata pomoći će vam da vaše telo zadrži mladalački izgled.

Opširnije...

Spirulina

El. pošta Štampa PDF

spirulinam

 

Spirulina maxima je modrozelena alga čija su nalazista slana meksička jezera. Ova mikroalga u svom sastavu ima preko 100 hranljivih supstanci, a samim tim predstavlja izvanredan izvor neophodnih materija za odvijanje mnogobrojnih fizioloških procesa u organizmu. Ovaj dragoceni, 100% prirodni proizvod alga, zbog kompleksnog sastava, vrhunac je u prehrambenom lancu.

Opširnije...

Tigar gel

El. pošta Štampa PDF

tigar gel

 

Osnovni aktivni princip delovanja ovog preparata je na dejstvu extrakta pitome nane.
Ovaj ekstrakt rashlađuje, deluje analgetički i otklanja bol tako da je posebno preporučljiv u slučaju sportskih povreda, kada se moze nanositi pre i posle sportskih aktivnosti čime se smanjuje bolovi i upala misica.

Opširnije...

Freš M3

El. pošta Štampa PDF

fres

 

Fresh je prirodan proizvod na bazi ulja mente i extrakta biljke žen – šen.
Ovaj potpuno prirodan proizvod se koristi svakodnevno u različitim situacijama. Osvežava i otklanja umor, koristi se na putovanju, u sportu, sauni i sl.

Opširnije...

Wonder Glove

El. pošta Štampa PDF

rukavica2

 

Tokom višegodišnjeg kliničkog ispitivanja i iskustva Wonder glove je potvrdila visoku efikasnost kao sredstvo za čišcenje i negu kože, jer tokom primene objedinjuje osnovne faze kozmetičkog tretmana: čišćenje, masažu i piling kože i pripremanje kože za dalji kozmetički tretman.

Opširnije...
windows live messenger indir
limewire indir