1

Bozen Cosmetics - Srbija

Wonder Glove
Wonder Glove
Čaj od ljubičastih algi
Čaj od ljubičastih algi
Anticelulit gel
Anticelulit gel
Turbo Šlank Mega
Turbo Šlank Mega

Nega tela

Pomoći će vam da vaše telo zadrži mladalački izgled. 
Ugađajte sebi svakog dana uz kolekciju proizvoda za telo, kupanje i tuširanje koji vašu kožu čine mekanom i svilenkastom.

Krema za sunčanje faktor +15

El. pošta Štampa PDF

suncream

 

Krema za sunčanje faktor +15 je najnovija formulacija hidrantne kreme koja omogućava postizanje lepe prirodne bronzane boje lica i tela prilikom sunčanja u solarijumu ili na suncu, a pri tom štiti kožu od štetnih uticaja UV zraka.

Opširnije...

Bakar ten krema

El. pošta Štampa PDF

bakarten

 

Poslednjih godina kozmetička industrija je mnogo uradila na razvoju komponenti koje mogu dovesti do tamnjenja kože, bez izlaganja suncu. Razvijeni su preparati koji omogućavaju veštačko tamnjenje kože zahvaljujući supstancama koje boje njenu površinu.
Ovo je najbezbedniji i najjednostavniji način za postizanje preplanule boje i preporučuje se svima koji ne žele ili ne smeju da se izlažu prirodnom sunčevom zračenju, niti da koriste solarijume. Poslednjih 20 godina gotovo svi ovi preparati prave se sa dihidroksi-acetonom.

Opširnije...

Uljane perlice za kupanje

El. pošta Štampa PDF

perle

 

Ove hidratantne perlice za kupanje ispuštaju umirujuću mešavinu ulja suptilnog mirisa, pretvarajući obično kupanje u efikasan i blagodatan tretman tela. Uočljivo poboljšavaju čvrstinu i elastičnost kože i redukuju pojavu strija, ostavljajući kožu nežnom i glatkom i mirišljavom.
Bogate su vitaminom E, tako da nakon kupanja nije neophodna dodatna nega tela.

Soli za negu lica i tela

El. pošta Štampa PDF

soli

 

So za negu lica i tela sa ekstraktim algi je još jedan proizvod koji se uklapa u slogan Božen kompanije LEPOTA I ZDRAVLJE DOLAZE IZ OKEANA.
Piling so je različite krupnoće čestica, različite boje sa dodatkom prirodnih etarskih ulja, uz obavezan ekstrakt algi. Krupnija so je izuzetno pogodna za kupke kojima osvežavamo, dezodorišemo i dezinfikujemo kožu umornih stopala naročito u letnjem periodu usled preteranog znojenja.

Opširnije...

Kupke

El. pošta Štampa PDF

 

Paleta raznobojnih transparentnih sedefastih kupki obogaćenih ekstraktom morskih algi i vitaminom E, za svakodnevno čišćenje i negu svih tipova kože lica i tela.
Kupke su izrađene od posebno odabranih materija koje detaljno otklanjaju nečistoću sa kože, bez iritacije i isušivanja.

Opširnije...

Šampon 4 u 1

El. pošta Štampa PDF

sampon 4u1

 

Lepa kosa je jedan od najvećih darova prirode.
Da bi ona zadržala zdrav izgled potrebno je da je redovno negujemo, koristeći prave šampone i regeneratore.
Zbog toga je i prednost ovog proizvoda jer u svom sastavu sadrži i šampon i regenerator.

Opširnije...

Body Milk

El. pošta Štampa PDF

bodymilk

 

Uz današnji način života i zagađeno okruženje koža celog tela trpi loše uticaje, te zbog toga kožu treba negovati svaki dan. Samo tako imaćete svežu i zdravu kožu. Ovaj body milk je izuzetno blagotvorna i mirisna emulzija za negu kože tela. U svom sastavu pored algi i morskih ekstrakata sadrži i vitamin E te je stoga pogodno za negu i regeneraciju normalne, masne, i pre svega suve kože. To je bogato mleko koje se brzo upija i nadoknađuje vašoj koži vlagu koja joj nedostaje.Naneto na kožu ovo mleko formira tanak, nevidljiv fil koji koži daje glatkoću i sprečava gubitak vlage. Na taj način koža ostaje čvrsta, gipka i elastična. Naneto posle tuširanja ostavlja fantastičnu mirisnu notu i ultra nežni osećaj mekoće i sjaja.

Opširnije...

Shower gel

El. pošta Štampa PDF

showergel

 

Tuširanje se često smatra samo delom svakodnevne nege tela. Ali, ono može biti i mnogo više-radosno iskustvo, divan način opuštanja, uživanje pre spavanja ili sredstvo za podizanje raspoloženja. U udobnosti svoga doma možete da uživate u svim blagodetima ovog shower gela obogaćenog algama i morskim ekstraktima, što koži daje satenski izgled, mekoću i miris.Bogata pena koja nastaje prilikom tuširanja daje posebnu prijatnost prilikom masaže. Zbog toga će ovaj gel suptilnog mirisa pretvoriti obično kupanje u luksuzni tretman.

Opširnije...

Body scrub

El. pošta Štampa PDF

bodyscrub

 

Redovna nega tela jednako je važna kao i redovna nega lica, zato nikada nije prekasno, niti prerano da počnete da negujete svoje telo. Redovna pažnja i upotreba odgovarajućih preparata pomoći će vam da vaše telo zadrži mladalački izgled. U nezi tela body scrub ima veoma važno mesto zbog toga što brzo otklanja izumrle ćelije sa površine kože. Upotrebom ovog preparata osvežićete vašu kožu i pripremićete je za upotrebu ostalih preparata za negu tela.

Opširnije...
windows live messenger indir
limewire indir