1

Bozen Cosmetics - Srbija

Turbo Šlank Mega
Turbo Šlank Mega
Anticelulit gel
Anticelulit gel
Wonder Glove
Wonder Glove
Čaj od ljubičastih algi
Čaj od ljubičastih algi

Detoksikacija

Ovaj program će vam omogućiti da očistite svoj organizam od nagomilanih toksina a zatim ga ojačati sa prirodnim vitaminima i mineralima.
Kad ste umorni, pod stresom i jako iscrpljeni obavezno koristite ovaj program da prevenirate nastanak bolesti
.

Kapsule vitamina E (tokoferol)

El. pošta Štampa PDF

vitekapsule

 

Vitamin E predstavlja antioksidant koji organizam lako prihvata. Značajan je vazodilatator i antikoagulant. Utiče na regeneraciju organizma, ublažava proces starenja, poboljšava vitalnost srca, mišića, kose i predstavlja vrlo važan dodatak u ishrani. Snabdeva organizam kiseonikom,omogućavajući veću izdržljivost. Sprečava i rastvara ugruške krvi, ublažava umor.Sprečava stvaranje spoljašnjih debelih ožiljaka i unutršnjih ožiljaka. Ubrzava izlečenje opekotina. Pomaže ublažavanje grčeva u nogama posebno noćnih grčeva.

Opširnije...

Imuno Total

El. pošta Štampa PDF

imunototal

 

Imuno-total je prirodni preparat na bazi Ehinacea purpure.
Ehinacea je biljka koji su američki Indijanci iz jugozapadnih ravnica primenjivali za obloge ,sredstva za ispiranje usta i čajeve.
Danas je ovo omiljena baštenska biljka,sa grimiznom cvašću, a naraste do metar i po u visine.

Opširnije...

Spirulina

El. pošta Štampa PDF

spirulinam

 

Spirulina maxima je modrozelena alga čija su nalazista slana meksička jezera. Ova mikroalga u svom sastavu ima preko 100 hranljivih supstanci, a samim tim predstavlja izvanredan izvor neophodnih materija za odvijanje mnogobrojnih fizioloških procesa u organizmu. Ovaj dragoceni, 100% prirodni proizvod alga, zbog kompleksnog sastava, vrhunac je u prehrambenom lancu.

Opširnije...
windows live messenger indir
limewire indir